Tietoa meistä

Etsimme aikaa kestäviä laadukkaita sisustustuotteita ja käytännöllisiä tuotteita kotiin tai toimistoon, sekä ajankohtaisia persoonallisia lahjatavaroita ja muodikkaita asusteita asiakkaillemme.  Tuotevalikoima uusiutuu nyt syksyn aikana laajemmaksi. Tilattavat tuotteet ovatkin tulevaisuudessa päämiesten varastoista Euroopasta ja siten toimitusaika hieman pidempi, varastotuotteidn kohdalla maininta jos se on Suomi varastolla.  Kunkin tilaustoimitustuotteen kohdalla on tarkemmin lisätietoja toimitusajoista tai saat sen helposti asiakaspalvelusta info@decofashion.fi tiedustelemalla.  

Pakkaamme tuotelähetykset usein myös jo kertaalleen käytettyihin pakkauslaatikoihin joissa tuotteet ovat saapuneet tai vastaaviin käytettyihin.

Tilausten toimituksista kotimaassa on rahtiveloitus ainoastaan 6,90 € per  tilaus riippumatta tilattujen tuotteiden määristä ja paketin koosta, kotiinkuljetuksena sitten tietysti maksaa enemmän.  

Mikäli sinulla on kysymyksiä tuotteisiin tai toimituksiin liittyen, vastaamme mielellämme tiedusteluihin sähköpostitse info@decofashion.fi tai puhelimitse 0400601029  .

Sesongin PopUp myyntejä pidetään aika ajoin ja niistä tiedotetaan tarkemmin facebook sivulta  Postiosoitteemme sekä tuotteiden palautusosoite on Decofashion,  Kartanonrinne 17, 04130 Sipoo.  

Alla olevan linkin kautta voit  tilata meidän uutiskirjeen, sähköpostiosoite vain tarvitaan.  Lähetämme uutiskirjeen tilaajille ajoittain erikoisetuja ja tietoa uusista tuotteista ja trendeistä.

Decofashion.fi

Haluatko tietää sesongin uutuuksista?

* täytä kohdat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt USD108292270 ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.